
A víz minőségbeli javulása a belső szerkezet eredeti rendjének és stabilitásának visszaállítása által.
Hogyan lesz a víz élénkített?
A Grander Technológia az információ átadásának technológiája. A vízhez nem adunk hozzá semmit, és nem is veszünk el belőle semmit. Ami a különleges az eljárásban, hogy az ezen kezelés által élénkített víz olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyekkel a természetben már csak kevés víz rendelkezik: rendkívül nagy ellenállóképessége lesz, amely megvédi a káros külső hatásoktól. A Johann Grander által kifejlesztett technológia által az élénkített víz minden - emberre, állatra és növényre ható - pozitív tulajdonsága átruházható más vizekre.
* erősebb öntisztulás
* megnövelt oldó hatás
* megváltozott mikrobiológiai viselkedés
* stb.
A Grander Technológia alkalmazásának következményei:
* jobb izű víz
* megnövelt tartósság
* nagyobb vízivási igény
* a vízzel készült ételek ízletesebbek
* növények jobban nőnek
* feltűnően szép virágzás
* mosó- és tisztítószer megtakarítás
Beszélgetés a Grander Technológiáról az M2 Globusz című műsorában.
Prof. Dr. Juri Rachmanin, az Orosz Természettudományos Akadémia elnöke adta át az Orosz Természettudományi Akadémia "Ezüst érdemjelvényét"
A kitüntetés indoklása:
"A Johann Grander - féle módszerrel a víz energiai és információs tulajdonságait javítani tudjuk, ezáltal biológiai szempontból értékesebbé válik. Felfedezése által a víz szerkezetével kapcsolatos új ismeretek a tudomány és az ökonómia világméretű jelentőségű fejlődését eredményezik."
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése